середа, 20 жовтня 2021 р.

Ніжний і спокійний БІЛИЙ день

 Третій день у нас білий.

Це найсвітліший з усіх кольорів, символ чистоти і ніжності. Він приносить спокій і гарне самопочуття, пом’якшує емоції, служить ліками від стресу, дає відчуття свободи. Білий- це синтез усіх кольорів, тому він є ідеальним кольором, кольором мрій. У ньому закладений багатозначний сенс, оскільки він одночасно передає і блиск світла, і холод льоду.
Протягом дня діти слухали казку " Біла королева", виготовляли "долоньки дружби" із побажанням добра, щастя, миру. Робили паперові ромашки з яких створили композицію " Ромашкова галявина", яка сповнена радістю і мріями. Із цікавістю виконували вправи, як от: «Асоціативний кущ» записували свої мрії на білих хмаринках, «Крісло автора», діти розповідали про свої улюблені білосніжні іграшки, а також в уяві створювали різноманітні образи та намагалися пояснити їх. У дитячих руках вкотре зацвіли білі квіти створені з гарбузового насіння.
Здобувачі освіти, також сьогодні готували і смакували молочний коктейль з білим заварним тістечком і ласували солодкою ватою.
Весело, цікаво так пізнавально для наших учнів пройшов цей день.






Немає коментарів:

Дописати коментар